Hopp til hovedinnholdet

Konflikter med mor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma er sur HELE tiden. Hun er i dårlig humør vær dag, 365 dager i året. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Når jeg prøver å snakke med henne, eller tulle med henne tar hun det seriøst og bli sur og kaller meg for respektløs. Når jeg prøver å klemme henne så vil hun ikke. Hun spør aldri om jeg trenger hjelp med lekser eller hvordan dagen ha vært. Det eneste hun vil fra meg er å hjelpe til hjemme å få gode karakterer. Jeg får ikke lov til å overnatte hos folk. Hun er så gretten hele tiden. Hvis jeg går med klær hun ikke liker så sier hun at jeg ser stygg ut og ser ut som en uteligger. Hvis hun blir veldig sur så sier hun "gå opp på rommet ditt før jeg knivstikker deg". Hun har ikke kjøpt klær til meg siden sommeren 2019 og merker jeg begynner å vokse fra klærne jeg har nå. Om jeg sier at jeg mangle klær bli hun sur og sier at jeg er utakknemlig og ikke trenger mer klær. Hva skal jeg gjøre. Jeg sitter og griner hver kveld før jeg legger meg. Jeg føler ikke hun elsker meg. - Jente

SVAR

Besvart 23.03.2020 16:26:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle