Hopp til hovedinnholdet

Faren kan klikke helt og begynne å skrike og rope for den minste ting:

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bor sammen med begge foreldrene mine og trives stort sett med det. Noen ganger derimot kan faren min klikke helt og skrike og rope for de minste ting, for eks. at jeg ikke så at oppvaskmaskinen var ferdig. Jeg føler også aldri at han er fornøyd med meg, uansett hvor bra jeg gjør det på skolen/trening. Jeg føler meg aldri god nok i hans øyne. Jeg har alltid gjort som foreldrene mine sier og aldri laget noe trøbbel. Det er ikke vits å ta noe opp med ham, for han lytter verken på meg eller moren min. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Det er ikke kjekt at sin egen far skriker at man skal flytte ut og ta opp lån for å komme seg vekk... Ofte går det litt tid og så er alt som normalt igjen, akkurat som at det aldri skjedde, men dette er jeg lei av. Han sier aldri unnskyld eller beklager seg, noe jeg og moren min mener han bør. Hva kan man gjøre for å løse dette? Jeg vil ikke bare late som at dette er greit helt til han er glad igjen og begynner å snakke. Takk for hjelp!

SVAR

Besvart 24.03.2020 17:51:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle