Hopp til hovedinnholdet

Søsteren min blir ikke behandlet bra av mamma - hvordan kan jeg hjelpe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg sitter og er ganske frustrert og lei meg på lillesøsteren min sine vegne etter at hun nettopp ringte meg gråtende fordi mamma har oppført seg urettferdig. Greia er at mamma alltid har gjort det. Behandlet sin yngste datter som dritt mens hun alltid er smørblid mot meg og min eldre søster. Jeg har prøvd å ta det opp med mamma før, men hun skylder alltid på alle andre enn seg selv, og da særlig søsteren min. Lillesøster er på ingen måte perfekt, selv, men jeg tror faktisk hun kan ha blitt veldig skadet psykisk av hvordan hun har blitt behandlet. Jeg blir så ufattelig lei meg av å tenke på at hun har hatt det sånn hele livet og jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for at hun skal få det bedre. Hun skal flytte ut etter sommeren så håper det blir bedre da, men det skal jo ikke være nødvendig å bli så nedbrutt konstant av sin egen mamma. Har dere noen tips? Mvh

SVAR

Besvart 26.03.2020 08:25:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle