Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til påskeferien.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gruer meg til påskeferien. Skolen er vanligvis et sted der jeg kan ha pause fra å være hjemme. Pga covit-19 har jeg onlineskole, som fortsatt funker bra fordi moren min lar meg være i fred i skoletiden. Men når jeg ikke har skole som kan "beskytte" meg, så blir ting litt vanskeligere. Helger er allerede slitsomt siden jeg kan ikke alltid si at jeg har lekser å gjøre, og moren min forventer at jeg er med henne og broren min. Jeg har ikke peiling på hvordan påskeferien blir når jeg ikke kan bruke skole som en unnskyldning. Jeg er redd. Ikke for at hun skal bli voldelig igjen, men for at hun blir sur og kjefter. Jeg er egentlig vant til det når hun blir sur, men allikavell blir jeg redd. Det er ingen jeg stoler på som jeg kan snakke med, og ingen jeg kan kontakte uten å gjøre ting værre, så langt jeg vet. Har du/der noen tips til for.eks. unnskyldninger som jeg kan bruke slik at jeg kan slippe å måtte være rundt moren min i en uke uten noe form for skole som kan "beskytte" meg?

SVAR

Besvart 29.03.2020 14:00:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle