Hopp til hovedinnholdet

Har foreldrene rettigheter til å være så sjefete?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har noen få problemer hjemme! Mamma er en helt grei dame som alle andre! Nå skal jeg si hva mamma sier Jeg og pappa kan låse mobilen din og ta mobilen din, vi har mye sterkere hender enn deg! Jeg kan filme deg og sende det til vennene dine eller spør de om det er en grei oppførsel! Du skal gå på den turen, ikke noe valg! Du skal nå høre på meg, jeg er sjefen din!! Hun bare gjør meg deprimert, hun sier at jeg ikke skal være det men det er faktisk mamma og pappa som gjør meg trist og lei!! Jeg føler meg ikke god nok! Mamma og Pappa tror at de kan bare bestemme alt over meg og ikke la meg bestemme en dritt! Lot ikke jeg engang bestemme hvor mye mat jeg får spise, sier du skal spise allt dette! Hun sier at jeg liker det bare pga at hun ga det til meg da jeg var bitte liten!! Men man kan forandre hva vi liker fra småbarn til ungdom! Føler at mamma og Pappa forstår nesten ingenting! Har dere noen tips til hva som er lurt å gjøre? Har foreldrene rettigheter til å være så sjefete?

SVAR

Besvart 30.03.2020 14:15:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle