Hopp til hovedinnholdet

Jeg og mamma krangler hele tiden og hun har slått meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og mamma krangler hele tiden og noen ganger har det gått så langt at hun knuser ting og en gang slo hun meg. Også jeg og mamma bor alene for pappa døde for 1 og et halvt år siden. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg har lyst til å flytte ut men jeg er bare 14. og i dag/30.mars.2020 kastet hun en tallerken i mens jeg satt og jeg kunne skjert meg osv. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 30.03.2020 15:51:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle