Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter psykisk og mamma er alltid sur.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

før alt dette styret med korona viruset så sleit jeg allerede psykisk. holdt på med selvskading og spiste veldig lite. mamma var veldig ofte sur noe som ikke hjalp i det hele tatt! (hun vet nå om selvskadingen, men ikke om spisemønsteret). nå som vi må være hjemme 24/7 har vi veldig mange innleveringer, og mamma er permitert så hun er hjemme halve jobb dagen. hun er fortsatt veldig sur ofte og jeg føler jeg aldri får prate når vi krangler eller er i diskusjoner med hverandre. både med henne og søsknene mine. jeg har fortalt at jeg føler jeg aldri får prate og fortelle min side av kranglene osv. hun sa det ikke var meningen, men hun fortsetter å avbryte meg når jeg skal forklare, og ber meg være stille. hun hører bare på forklaringene til søsknene mine. jeg er lei av alt! selvskadingen er også blitt værre nå pga av alt som skjer. jeg føler ikke jeg klarer mer. jeg er kjempe sliten. føler mamma blir sur av ingenting, og oftest kjefter hun og forklarer det er våres feil, til meg.

SVAR

Besvart 30.03.2020 15:34:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle