Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bare bo et sted pappa ikke kan oppsøke meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg føler meg ekstremt skamfull av å skrive til dere fordi alt dette er sikkert min skyld. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg vil bare bo et sted pappa ikke kan oppsøke meg. For alt jeg sier, gjør, tenker, mener er feil. ALT jeg gjør er feil ifølge han. Jeg føler meg ekstremt skamfull og utrygg. Jeg kan ikke si min mening, ikke heve stemmen. Jeg kan flytte til moren min, men da truer han med at jeg aldri får se hunden min igjen, søstrene mine eller bestemoren min. Jeg klarer bare ikke flytte fra hunden min. Han har sagt så mye krenkende at det føles ut som hjertet mitt er krøllet sammen og tråkket på. Jeg føler meg bare helt ødelagt til tider. Men foreldre kjefter jo og oppdrar så det er kanskje normalt. Jeg vet ikke lenger. Søstra mi på 12 får også gjennomgå og han sier veldig mye fælt til henne og, men hun takler det bedre. Det har vært slik siden vi var små, så det er bare noe vi har godtatt. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 01.04.2020 12:17:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle