Hopp til hovedinnholdet

Er en jente på 13, driver med selvskading og har problemer med mamma.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Ung.no! Jeg er en jente på 13 og jeg driver med selvskading og har problemer med mamma... I går datt jeg ned trappa og mamma var den eneste i huset, hun hørte det jo, at jeg datt ned trappa. Hun ropte navnet mitt og gikk til meg og spurte i samme slengen om det gikk bra, men før hun fikk sjansen til å se meg etter jeg datt så sprang jeg opp. hun følgte etter meg og jeg ville ikke si hva som skjedde og om det gikk bra eller ikke. Hun ble sur og begynnte å kaste masse ting rundt på rommet mitt. Jeg ble jo selvfølgelig redd... etter hun hadde gått ut av rommet mitt gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på ca 2-3 uker... å kutte meg, jeg vil egentlig bare dø.. og jeg har hatt et veldig dårlig forhold til mamma, ca. helt siden midten av Februar.. Hva tror er på en måte galt med mamma..? Har jeg gjort noe galt?! plis svar på denne så fort som mulig..! Hilsen Jente 13 år.

SVAR

Besvart 07.04.2020 18:20:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle