Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa blir så ofte sure for småting. Det sårer meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa skjønner ingenting. De blir sure hele tiden av ingen grunn og de sier jeg er den som blir sur. Jeg skulle bestille en bok på nette også måtte vi opprette konto også fikk ikke mamma det ril også prøvde pappa og han ble skikkelig sur for at jeg spurte om han hadde tilbakestille passord osv(mente at jeg pirket på han mens Jeg bare prøvde å hjelpe) og jeg hadde sagt til mamma at jeg kunne lage bruker men fikk ikke lov, men samtidig dier de at de bruker av fritiden sin til å få kjøpt boken men Jeh ser ikke poenget ved at jeg vare kan opprette bruker så er saken løst. Jeh sitter her å gråter og har det ikke bra i det hele tatt, det er sånne småting HVER eneste dag det blir krangel og jeg orker ikke mer og mistrives veldig hjemme. De er egt veldig fine osv men de lager så mye drama og kan bli sure f.eks hvis jeg bruker mobilen når de hjelper meg, jeg blir bare veldig lei meg, sur og sint på de men får aldri vist den hvir sint jeg egt er siden da får jeg kjeft. Håper på hjelp

SVAR

Besvart 11.04.2020 21:29:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle