Hopp til hovedinnholdet

Problemer hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater foreldrene mine. Det eneste de bryr seg om er seg selv! De skal ha oss til å rydde loftet, rommene våre og badet hele tiden. De kan være snille noen ganger. Har snakket med dem om disse tingene, men de bryr seg ikke. Bare jeg ig søstra mi krangler litt får jeg drit kjeft også tar moren min mobilen min. Det er kjempe rotete hjemme utenom på rommet mitt. Tørr bare ta med en venn hjem. Mamma og pappa kaller oss drittunger, og mamma blir drit fort sur. Spiser bare middag og kveldsmat og får skjeft når jeg tar kveldsmat, mamma sier at men blir tjukk når man spiser så mye. Blir lei meg når de sier sånt og gråter og er sint på dem hver gang de starter en krangel. Og det går ikke en dag engang at det ikke er no krangel hjemme. Jeg har rom over dem og senga mi knirker så hver gang jeg beveger meg lager det lyd og da for he også skjeft og det ender med at jeg ikke får sove siden jeg ikke tørr å bevege meg så da ligger jeg ukom. Som sagt har jeg sagt dette til den men de bryr seg ikke.

SVAR

Besvart 10.04.2020 00:12:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle