Hopp til hovedinnholdet

Storebroren min får all oppmerksomhet hjemme. Opplever forskjellbehandling

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har problemer med storebroren min, han er fjorten år og får all oppmerksomheten til foreldrene mine. Han går på privatskole og foreldrene mine møter han alltid med et smil og masse komplimenter. Feks. Nå i korona tider fikk han lov til og dra på telttur i skogen med en venn uten og ha en meters avstand men jeg får ikke lov til og se dem i det hele tatt. Han fikk to dyre jakker til 1000 kroner og jeg fikk ingenting. Han får masse skryt og når vi krangler får alltid jeg skylden selv om det er veldig tydelig hvem som gjør noe galt. Hele livet har jeg prøvd og få oppmerksomhet jobbet for og få til ting så jeg kansje får litt skryt eller oppmerksomhet men jeg får ingenting Men han kan bare sitte på rommet og være lat og får allikevel masse skryt og oppmerksomhet. Jeg har prøvd og konfrontere de men de bare sier at jeg skal være takknemlig, og ja jeg skal være takknemlig for at jeg har mat og et sted og bo men det er allikevel et problem!!!! Hva skal jeg gjøre? Hjelp?

SVAR

Besvart 15.04.2020 15:02:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
account_circle