Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater min far

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vokst opp med et Rasshøl av en far. Han behandler meg dårlig og skriker til meg. Jeg er redd og han skriker og går opp i ansiktet til moren min. Jeg gråter kanskje 5 ganger om dagen pga han, jeg blir redd og lei meg. Bestefaren min døde ikke for lenge siden og jeg savner han veldig, pappa var aldri en far for meg eller er! Bestefar elsket meg og ble aldri sur på meg! Han var som faren min. Da den eldste broren min på 24 var rundt 15 prøvde pappa og drepe han og kalte kjæresten hans en hore osv. Jeg hater pappa . Mens mamma vil bare komme seg vekk. Mamma har vært "slaven" hans og jeg er lei, jeg vil ikke gjøre dette mer. Jeg vil ikke at mamma skal bli bekymret. Vi hadde et hus og han har tatt over alt. Pappa har ødelagt alt. Broren min (18) sa at han ikke orker og se søsknene hans bli behandlet som han. Jeg vil at pappa skal forsvinne. Han snakker aldri med meg. Hele familien er bare slavene hans og jeg vil at han skal bort. Jeg hater han virkelig. Han blir sur over alt.(hjelp)

SVAR

Besvart 16.04.2020 17:29:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle