Hopp til hovedinnholdet

Jente 15. Har et dårlig forhold til mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg bor med begge foreldrene mine. men får kun omsorg av pappa. jeg er enebarn. og pappa jobber veldig mye. jeg har verdens verste forhold med henne. hun viser ikke noe interesse i meg. jeg føler meg veldig ensom og gråter ofte pga dette, jeg har snakket med han og han snakker med henne ofte men det går ikke. når pappa ikke er hjemme sier vi ikke et ord til hverandre. selvom jeg prøver føler jeg meg ikke komfortabel rundt henne. det blir liksom ikke vanlig prat det er vanskelig å snakke med henne. det blir bare ikke naturlig og jeg klarer ikke mer. jeg er aldri glad lenger og trenger en mor jeg kan snakke med men det føles ut som jeg ikke har en rett og slett selv om vi bor under samme tak er vi som fremmede. det er sykt å si dette om moren jeg vet men det er akurrat sånn jeg føler det. nå går det ikke an å like henne, jeg prøver hardt men det er vanskelig å like en som ikke bryr seg, ikke snakker med deg eller viser noe interesse. vi har snakket hjemme, jeg trenger annet tips

SVAR

Besvart 23.05.2020 10:06:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle