Hopp til hovedinnholdet

Pappa har hatt alkoholproblem, og føler ingen skjønner meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Pappa hadde alkohol problemer før og jeg skjønte egt ikke hva som var feil med det men nå vet jeg det og er sur på pappa. Mamma kjefter på meg (ikke så veldig mye) men jeg elsker henne forsatt for hun er kjempe snill noen ganger. Begge de sier at det er teit at jeg er mørkeredd og de aksepterer ikke det, jeg blir lei meg og gråter om natten. Noen ganger tørr jeg ikke å gå opp fordi det er mørkt på trappa og jeg må gå dit for å skru på lyset. Ofte dusjer jeg lenge så mamma og pappa går opp også blir jeg alene nede. Jeg føler at jeg har fake venner og ikke kan stole på de. Jeg føler og at ingen ser meg og skjønner meg, lærene ser ikke at jeg er ikke det gladeste på skolen og det er bare 1 venn og lærer som vet hva har skjedd med pappaen min. Noen ganger tror jeg er depressed... men det går bra nå, sånn litt. Måtte bare få ut alt sorry for den lange meldingen

SVAR

Besvart 26.05.2020 09:49:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Er mamma alkoholiker? Er det hasj pappa røyker?

Foreldre kan endre oppførsel når de drikker eller tar andre rusmidler. Dette kan virke skremmende, ekkelt og flaut for barn og unge. Kompasset er et gratis samtaletilbud til deg som trenger noen å snakke med.

 

Les mer
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
account_circle