Hopp til hovedinnholdet

Får ikke vise følelser hjemme, opplever mye uro

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg opplever hjemme utrolig mye uro. Jeg får ikke lov til å vise at jeg er sint, hissig eller irritert. Og når jeg da eksploderer så er jeg obsternasig , ´brøle´. Jeg kan ikke noe for det fordi jeg har alltid måttet lukket meg helt , Og når jeg blir kalt både det ene og det andre så sprekker det for meg. Jeg får ikke lov til å faktisk mene / si hva jeg mener. Jeg føler meg ikke trygg. Når jeg ikke vil snakke om det ene eller det andre og prøver å kutte samtalen med et tema jeg ikke gidder å snakke om og vil heller ta å gjøre noe jeg syntes er mer nyttig å gjøre enn å diskutere hver gang om. Så får jeg bare kjeft og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre . Jeg får trussler om å oppføre meg ellers så blir mobilen min fratatt. Jeg er den personen som liker å si hva jeg mener , men føler jeg blir tatt ifra retten når jeg får sånne beskjeder. Utrolig dumt at jeg ikke får skrive ned mer enn det som er igjen av ord. Jeg føler meg ikke bra hjemme, jeg har ikke fulltids jobb heller.

SVAR

Besvart 06.06.2020 14:35:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle