Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre for å få det bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg orker ikke mer. Hver dag føler jeg at jeg er sint,lei meg og ensom. spesielt i helgene. I helgen føltes det ut som om alle hata meg. Kjæresten min,vennene mine og mamma og pappa. I helgen føltes det ut som om kjæresten min ignorerte meg fordi jeg sende han ca 20meldinger,ringte han 6ganger og han svarte ikke på mld eller svarte ikke når jeg ringte! Jeg tror ikke jeg har gjort noe fordi på fredag var allt bra.Også krangla jeg med mamma og pappa og samtidig sende Ex'en min og vennen hans meg mld og spurte om vi kunne bli sammen med han igjen men jeg sa nei og de ble sure og sa at jeg var verdens verste menneske og at jeg er slem og en hore og sånne ting. Og når alle de 3tingene skjedde samtidig følte jeg at jeg fikk nok. Jeg pleier og skade meg slev når jeg er sur eller lei meg og det er veldig ofte så jeg har mange sår og arr.Jeg har ingen å snakke med dette om. Jeg orker ikke ha det sånn lenger. Jeg orker snart ikke mer. Hva skal jeg gjøre for å få det bedere?

SVAR

Besvart 06.06.2020 06:41:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle