Hopp til hovedinnholdet

Jeg har skilte foreldre, og flytter en del fram og tilbake. Jeg føler liksom at jeg ikke får roet meg ned, at jeg ikke har en plass å bo

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har et lite dilemma, vil ikke kalle det et problem. Som mange andre tenåringer har jeg foreldre som er skilt. Jeg er nå snart 17 år, og de skillte seg når jeg var rundt 5. Da flyttet mor til et hus ganske nermt, noe som gjorde skilsmissen mye enklere å takle. Vi er tre søsken som bodde både hos mor og far. Fra jeg var 5-14 var det annenhver uke(sånn ca). Men i senere tid har det vært fra 2 uker av gangen. Så flyttet eldstemann for å studere, men jeg og min eldre søster fortsatte til nå.
Jeg er en ganske travel jente som går andre året mitt på allmennlinja, noe som krever mye jobbing med skolefag. Jeg har også en hund som bor hos min mor, så den må jo ha lufting og stell:) Noe som jeg liker å drive med. Så er det jo fotballtreningene som er 4 ganger i uken + At jeg jobber som vaskehjelp(vasker 4 kvelder i uken). Og i tillegg må eg drive med den pakkingen og flyttingen annen hver uke. Jeg føler liksom at jeg ikke får roet meg ned, at jeg ikke har en plass å bo. det er vanskelig å forklare...Og jeg har ikke akkurat lite klær som skal være med hver gang(er ganske glad i shopping;)) Mor har sagt at det kanskje er best å finne seg en plass å være, og heller besøke far i helgene eller nr det passer. Men pappa sier at han føler seg så ensom når jeg ikke er der, det er jo liksom bare han der, og det er jeg som hjelper han i huset og slikt. Liker å være begge plasser, og stefaren min er veldig grei:) Hva skal jeg gjøre:S? Orker ikke mer flytting. har tenkt på om jeg kanskje skal finne meg en egen plass, så blir det likt for begge parter.

SVAR

Besvart 22.10.2007 08:38:40
account_circle