Hopp til hovedinnholdet

Alle ignorerer meg, selv om de ikke kjenner meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har mista absolutt alle vennene mine på grunn av en liten krangel jeg min beste veninne hadde i mars. alle hater på mg selvom de ikke kjenner mg. også i frimenuttet er de sånn bitchy mot mg på en indirekt måte. jg har sagt unnskyld til alle og har ordna opp men så sa alle at vi vil ikke være vennen din lenger!? jg orker ikke mer, noen ganger får jg lyst til å løpe vekk fra hele verden. jg gråten hele tiden og jg er helt vennene løs. d var så mye bedre før og jg var liksom en av de mest populæret jentene i hele skolen. jg er så snill mot dem men de bare ignorer mg og snakker dritt om mg.

SVAR

Besvart 10.06.2020 18:16:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle