Hopp til hovedinnholdet

Min mor sier negative ting om meg, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil bare få ut noen følelser og kanskje få noe tips til hva jeg kan gjøre. Mamma har alltid kritisert utseende mitt, at jeg har pent fjes men feit kropp, ho dier ofte jeg er overvektig selv om jeg er langt ifra det, jeg har ganske mye fett på magen men det spørs også hvor mye jeg har spist og om jeg har tatt pause fra trening, i dag var jeg med henne på kjøpesenteret fordi jeg trengte ny bikini, når jeg prøvde noe begynte ho å kommentere at dette ser jeg feit ut i, der faller vekk litt av fettet på magen min osv, til slutt begynte jeg å gråte så kom ho selvfølgelig med kommentarer at det er min feil at jeg har blitt sånn osv, jeg sleit med depresjon og selvskading før men jeg slutta for 1 år sida, i dag var det første gang på lenge jeg fikk lyst å gjøre det igjen. Det gjør helt jævlig vondt det ho sier, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg kommer ikke til å greie å ha det sånn lenge

SVAR

Besvart 16.06.2020 22:44:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Barneombudet er også for ungdom

Barneombudet er «vaktbikkja» som har i oppgave å passe på at barn og unges rettigheter blir overholdt og fulgt. Les hvordan Barneombudet kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle