Hopp til hovedinnholdet

Broren min blir ekstremt sint og han truer. Jeg er redd for han

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Broren min (21) blir veldig sint på både mamma og pappa jevnlig. Og med sint mener jeg ekstremt sint, han skriker og slår i veggene. Det er høl i dører og bulker her og der på grunn av han. Språkbruket hans er forferdelig og det er ekkelt å høre på. Flere ganger nevner han at han skal drepe både mamma og pappa, han sier at han skal banke de opp og slå de. Jeg blir selv veldig redd av dette, mamma og pappa er også veldig redde og lei seg hele tiden. Jeg merker selv at jeg blir redd hver gang han er hjemme. Og han bor fortsatt hjemme, men har jobb. Jeg lurer på hva vi kan gjøre? Jeg redd for at en dag kommer han til å eksplodere og bli voldelig. Jeg er redd.

SVAR

Besvart 13.06.2020 10:45:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle