Hopp til hovedinnholdet

Mamma støtter ikke valget til min søster

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er oppstått en vanskelig situasjon hjemme, som jeg trenger svar til. Søstera mi (også 17 år) spiller nemlig fotball på byens høyeste nivå. Hun har tatt et selvstendig valg om å slutte i denne klubben, og gå tilbake til klubben hun trives bedre i. Jeg støtter valget hennes, men det gjør ikke mamma. Da søstera mi nevnte det for henne, tok hun det ikke pent, hun sa utrolig mange stygge ord (som hun ikke mener, men sier når hun blir sint). Eksempler er «dra til helvete» og «at det går an å bli så tett i hodet». Hun blir også DRITsur om pappa ikke er enig i henne. Jeg syns altså synd på søstera mi og pappa, de får liksom ikke gjort det de vil. Innerst inne vet jeg at pappa støtter søstera mi, men får ikke vist dette. Ellers er mamma en god forelder altså, men i slike situasjoner totalvendes det. I skrivende stund tar hun seg en «jævla lang helvetes kjøretur» som hun sa. Mamma bestakk også søstera mi til å starte i denne klubben, som hun da ikke ville, ved å gi henne 3000kr...

SVAR

Besvart 19.06.2020 10:09:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle