Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke noe privatliv og ting blir stjålet - hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bor hjemme med en veldig fin familie. Problemet mitt er bare at jeg føler jeg ikke har noe privat liv!Nylig hadde en venn av store søstera mi bodd hos oss i rundt 6 måneder.De 6 månedene var ekstremt slitsomme, begge jentene er 18 år og har dratt med seg hundrevis av folk inn i hjemmet vårt.Jeg holdt på å bli syk av det. I løpet av den perioden opplevde jeg at mine private saker ble brukt opp eller tatt, noe som såret meg veldig fordi flere av tingene var bursdagsgaver eller ting jeg hadde brukt mine egne penger på. Jeg begynte å låse tingene mine inne i rommet fordi jeg begynte å bli paranoid.Det funket aldeles ikke, noen gikk så langt å låse opp rommet mitt for å ta ting. Jeg har aldri følt meg så «naken» før.Jeg har snakket med foreldrene mine minst 7 ganger om dette, men absolutt ingen ting endrer seg for det positive. Fortsatt den dag i dag etter at vennen til søstera har flyttet ut blir ting tatt. Hva kan jeg gjøre med å få et bedre liv hjemme? Jeg begynner å bli syk/gal

SVAR

Besvart 21.06.2020 14:56:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle