Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt slått noen ganger. Er egentlig litt redd for henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke helt hvem jeg skal snakke med dette om så jeg sender en hit. Mamma og pappa har vært skilt siden jeg var 2-3 år. Mamma kan bli ganske sur ofte, og jeg har blitt slått noen ganger, ikke ofte men noen ganger, jeg vet att hun prøver så godt hun kan att jeg skal ha det bra og att hun er glad i meg, men jeg er egt. Litt redd for henne. Jeg er hos pappa annevær helg. Jeg føler meg lei meg, og ikke het meg selv, men jeg får ikke gjort noe med det. Og jeg vil ikke nevne det for mamma eller pappa. Hva er det jeg skal gjøre?

SVAR

Besvart 22.06.2020 09:10:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
account_circle