Hopp til hovedinnholdet

Jente 18 år! Lillesøsteren min på 16 henger med gutter mellom 19 - 26 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en lillesøster som er 16. (Født i 2003) jeg begynner å bli bekymret. Hun henger med gutter/menn mellom 19-26 år. noen gang kommer hun hjem med masse sugemerker på halsen. Hun hører ikke på meg og tvillingsøsteren min når vi sier at det hun gjør ikke er helt innafor. Hun er over den seksuelle lavalderen, men uansett. Vil ikke hun ska bli såret eller presset til noe hun ikke vil. Dem hun styrer med er såpass mye eldre og har nok mye mer erfaring enn hun. Noen tips til hva jeg burde gjøre? Mamma og pappa vet ingenting. Dem har vært tydelig på lenge at vi søstrene skal være forsiktig med hvem vi henger med og tenke litt på alderforskjell. dem hadde ikke likt at ho henger med noen som er såpass mye eldre.

SVAR

Besvart 08.07.2020 14:02:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle