Hopp til hovedinnholdet

Moren min hyler, skriker og kjefter. Jeg føler at det er min feil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har det ikke så bra hjemme... Jeg bor annenhver uke hos moren min og annenhver uke hos faren min, men jeg liker ikke å være hos mamma, for hun hyler, skriker og kjefter stort sett hele tiden... Hun har raserianfall flere ganger om dagen... Anfallene varer noen minutter, og så er hun blid igjen, og later som om ingenting har skjedd... Det går nesten ikke an å spørre mamma om noen ting uten at hun blir sur, og når hun er sur kan hun bli aggressiv og begynne å rive i stykker dører, og det har hendt at hun har vært så sint at hun har truet med å ringe politiet, selv om det ikke har vært noen grunn til det... Mamma skremmer meg, rett og slett... Hun har alltid vært sånn, men jeg har aldri snakket med noen om det fordi jeg skammer meg sånn... Jeg føler at det er min feil at mamma er som hun er... Hun banner til meg hele tiden, og forteller meg alltid hvor verdiløs jeg er... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Jeg skjemmes over min egen mor, og jeg orker ikke å ha det sånn lenger...

SVAR

Besvart 15.07.2020 13:44:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle