Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir så flau over at det er så rotete hjemme!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg trenger virkelig hjelp. Problemet er at familien min har så KJEMPE mye rot og ting og tang hjemme. Og jeg er kjempe lei av å måtte rydde og rydde i huset hele tiden, og når jeg har ryddet og det ser helt fint ut så blir det like rotete dagen etterpå. Det er helt håpløst å rydde, jeg blir så frustrert. For å si det sånn så er det ingen av oss som har orden på noe som helst av tingene hjemme. Eneste plassen der jeg har orden på er på mitt eget rom. Men det hjelper jo ikke når det er helt katastrofe i resten av huset. Der det er mest rotete er på kjøkkenet og stua. Vi har ikke et system på tingene våre, og det irriterer meg noe veldig. Jeg har snakket med mamma og pappa om at jeg er lei av at det er så mye rot over alt, men det nytter ikke. Det blir ofte diskusjoner her hjemme når det er så rotete, og jeg klarer ikke mere. Når jeg har besøk, så blir jeg alltid flau over at det er så mye ting. Hva kan vi gjøre for å få det ryddig og fint? Jeg trenger all hjelpen jeg kan få!

SVAR

Besvart 17.07.2020 18:53:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle