Hopp til hovedinnholdet

Mamma er traumatisert, men nekter å ta i mot hjelp. Jeg blir psykisk syk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Vi hjemme har det vansklig nå med mamma. Hun er veldig paranoid og unødvendig streng. Hennes humør kan snus og jeg hater å dra hjem fordi hun er sur hele tiden. Et eksempel er; jeg har hatt en venninne i 13 år. Hun bor i samme blokk, 2 etg under meg. Hun har bursdag idag, mamma vet at hun ikke driver med noe rus, vi har samme religion og samme regler hjemme. Mamma kjenner moren hennes og familien veldig godt. Hun ble nå unødvendig sur fordi vi alltid er her til sent noe som aldri har vært problem før men plustelig er det det nå ut av det blå. Hun sier at hun angrer på at hun fødte meg, på dagen jeg kom til verden, jeg må flytte ut og hun sa «hade fra hjertet». Det sårer meg og jeg føler jeg blir psykisk syk av det, men det er vansklig å merke det men jeg vet at jeg blir sykere og sykere. Hennes humør påvirker meg mye. Jeg vet at hun ikke er frisk og det kan komme av hennes tidligere traumatiserende opplevelser med min voldelige far -og deprisjon. Hun trenger hjelp, men nekter

SVAR

Besvart 20.07.2020 11:48:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle