Hopp til hovedinnholdet

Er redd noen skal lese dagboka mi og misforstå.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg skrev ned vonde tanker og følelser i en bok for ca 2-3 uker siden og gjemte den under dyna mi. I den skrev jeg at jeg har hatt selvmord og selvskadings tanker (noe som ikke var sant). For noen dager siden fant jeg ut at søstera mi hadde sovet i den senga. Jeg så ikke boka før jeg dro til moren min for å ha sommer ferie der men vis de finner den er jeg redd for at de leser den og tror på det som står der. Jeg vet foreldre må respektere barns privatliv men de er alle skikkelig teite. Det værste er at de komme Egil å tro på det og fordi jeg har hatt det vanskelig lenge nå. Men jeg hadde ALDRI tatt livet mitt. Hva skal jeg si? Jeg har det fortsatt vanskelig og tenker på å si den til mamma i morra eller no for ingen vet hva jeg er lei meg for. Men de kommer til å sende meg til lege vis de finner ut av det. Og det vil jeg ikke. Plis hjelp hva skal jeg gjøre? Er redd for å dra til pappa om 2 uker. Skal jeg si det til moren min? (Stoler mest på hun). (Vi har vaskehjelp på rommet mitt).

SVAR

Besvart 27.07.2020 08:37:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle