Hopp til hovedinnholdet

Krangler med mamma, har jeg sinneproblemer? Jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg krangler alltid med mamma, hun truer og tar fra meg iPad og penger , da sier jeg jeg ikke bryr meg, men jeg gjør jo egentlig det, jeg har bare lyst til å få det sånn det var før men null krangling, alt var bare bra, det er noen dager det går fint og vi har det gøy, men det er ett eller annet når som helst så bryter vi begge ut, det kan være for bare noen små ting som f.eks: at jeg ikke kommer akkurat når hun roper på meg. Det er ikke noe gøy og det tar energi. Da tenker jeg ofte på at jeg vil bli adoptert, men når vi har det gøy vil jeg ikke det. Det skjer minst 5 ganger i løpet av 1 uke, Når vi krangler kommer jeg på stygge ord og ting å gjøre, men det gjør hun også, det går alltid ut over familien vår, de får også de stygge tingene til seg og da blir det bare mer krangel, jeg får ofte skylden for det meste, hvis søsteren min og jeg krangler så får jeg kjeft, både eldre og yngre. Jeg pleier ofte bli aggressiv. Er det bare eg som har sinne problemer? Håper jeg får respons & hjelp.

SVAR

Besvart 25.07.2020 10:48:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle