Hopp til hovedinnholdet

Mye krangling i familien

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har egt flere ting jeg vil skrive hvis d er greit.. det første er at jeg og de to lillesøsteren mine krangler hele tiden for en liten ting hver deg flere ganger om dagen og det har vi gjort veldig lenge.. og jeg føler jeg ødelegger familien.. mamma har sagt flere ganger at det ikke finnes noen barn som krangler like mye som oss, og i dag sa hun at vi var de verste barna, men etter en liten stund så sa hun st hun ikke mente d, men jeg vet det er sant. Jeg har prøvd å skjerpe meg og Ø ikke krangle så mye og det klarte jeg men nå er d søstrene mine som krangler vær bidige dag! Jeg har tenkt flere ganger om det er noe vits i å leve elr om mamma og pappa vil ha meg.. jeg vi endre d mn jeg kan ikke bestemme over søstrene mine.. og hvis du sier at det hjelper å bare være blid så har jeg prøvd det kjempe lenge nå men det har ikke funket.. jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.. jeg vil ikke leve når det bare er krangling, og jeg syns synd på foreldrene mine som ikke fikk de barna de fortje

SVAR

Besvart 03.08.2020 21:38:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle