Hopp til hovedinnholdet

Bor hos faren min, han bryr seg ikke om meg. Jente 15 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i en vanskelig situasjon. Mamma og pappa har lenge vært i "krig". Det er veldig vanskelig å beskrive, men pappa er en helt "tom" person og bryr seg ikke om noe, hverken familie, barna hans eller mamma. Det har vært vanskelig for mamma, derfor valgde hun å flytte, og hun ville selvfølgelig at jeg skulle være med. Men plassen jeg bor på nå er såpass viktig for meg at jeg ikke kan tillate meg selv å flytte. Det hadde ødelagt livet mitt. Så jeg valgde å bli værende med pappa, selv om jeg er utolig glad i mamma, og jeg driter i pappa. Jeg føler ikke at han er faren min, han driter i meh og alt er vanskelig. Hvordan skal jeg takle dette? Jeg kan ikke flytte, det hadde ikke gått. Hvordan skal jeg takle å bo med pappa når han tilogmed sier at han ønsket at jeg skulle flytte fordi han ikke bryr seg om meg? Han er en person det er 100% umulig å snakke med, han tar ingenting seriøst og oppfører seg generelt ikke som en voksen person. Har dere noen tips?

SVAR

Besvart 05.08.2020 20:43:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle