Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for faren min, han ser nedstemt ut. Jente 15 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skriver til dere fordi jeg er veldig bekymret for faren min... Jeg synes at han har oppført seg litt annerledes i det siste... Han ser for eksempel veldig sliten og lei seg ut, og så virker han veldig nedstemt når han snakker... Jeg kan se at han har det vanskelig, jeg kan se at det er noe som plager ham, men jeg vet ikke hva det er, for han har ikke lyst til å snakke med oss om det... Jeg skulle ønske at han kunne fortalt meg hva det er, for jeg orker ikke å gå rundt og bekymre meg for ham! Det er ikke gøy å se at faren sin har det vondt! Jeg er så glad i ham, og jeg ønsker bare at han skal være lykkelig, og når han ikke er lykkelig, blir jeg bare veldig lei meg... Jeg hater at jeg ikke vet hvordan jeg kan hjelpe ham! Jeg skulle ønske at jeg kunne gjort noe for ham, men det er ikke så lett når jeg ikke vet hva som plager ham... Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.08.2020 20:59:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle