Hopp til hovedinnholdet

Har ikke like stor kjærlighet til mamma som pappa, jente 16 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei~ Jeg må bare spørre om dette fordi det er en ting som plager meg og har plaget meg i snart fem dager. Jeg tror jeg ikke har like stor kjærlighet for moren min som faren min. Jeg er en pappa jente, men jeg kan ikke si det samme for moren min. Vi har noen fine stunder men ellers så irriterer hun meg, det kan være fra "ingen hjelper meg" (det er bare på spørre om hjelp) i det siste har moren min også mast om at JEG skal ha barn, og jeg sier nei det skal jeg ikke. (jeg er 16 og orker ikke å tenke på det nå) og når jeg sier nei så sier ho "når du var yngre så skulle du..." også sa ho en ting som fikk meg til å tillte, "om du ikke skal ha barn så kan jeg bare dø". Jeg føler meg tvunget til å få barn litt, og det skal FØDES, det er ikke hun som føder. Jeg kommer sikkert til å ha barn en dag men når hun masser så vet jeg ikke om jeg ønsker det alikevel. Jeg orker bare ikke det, og jeg ønsker noen ganger at foreldrene mine skiller seg, mest fordi moren min går litt hard på faren min litt

SVAR

Besvart 17.08.2020 16:53:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er forskjellige handlinger som kan skremme eller skade en annen person. Vi tenker ofte at vold først og fremst er fysiske handlinger, men vold kan også være psykisk.

 

Les mer
account_circle