Hopp til hovedinnholdet

Krangler mye med mamma, lurer på burde flytte ut

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er snart 14, og er forelska i den 18 år gamle sønnen til mammas venninne. Ikke at det er noen big deal, liksom. Jeg ville bare si det. Også er det sånn at jeg tror jeg har lyst til å si det til mamma også, men jeg blir veldig ofte misfornøyd med reaksjonen hennes når jeg forteller henne ting generelt, og da blir jeg ofte sur. Når jeg blir sur, begynner vi å krangle, og når vi begynner å krangle, begynner jeg å grine. Jeg har krangla med foreldrene mine omtrent hver dag det siste halvåret, så jeg har konkludert med at her er det noe som må endres. Derfor har jeg en god stund lurt på om jeg kanskje burde flytte ut snart. Muttern og fattern blir jo lei seg, og hvor jeg skal flytte, det veit jeg ikke. Tips til hva jeg kan gjøre, sånn generelt?

SVAR

Besvart 18.08.2020 09:49:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle