Hopp til hovedinnholdet

Broren min er sint og kjefter mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en bror som er 2 år eldre enn meg. Han har alltid blitt veldig fort sint osv. Men nå di siste årene har det blitt sjukt ille. Han begynner å rope, kjefte, slå i ting/vegger osv hvis han feks ikke får viljen sin. Hvis han ikke får lov til noe klikker det seriøst for han. Jeg tror ikke vi har hatt en uke der di fleste dagene er uten mye kjefting, smelling osv. Og når han blir sint og begynner å kjefte på mamma og pappa begynner de to å kjefte også. Og jeg hater det så mye, jeg vil ikke ha venner hjemme hos meg fordi jeg vet at det kommer til å bli krangling. Naboene kan også høre dette veldig godt også siden de roper så høyt. Jeg har sakt til dem flere ganger at de må slutte men det virker som om det går rett inn og rett ut. Vi har også en hund som blir veldig stressa når de kjefter. Broren min har rom i kjelleren så veldig ofte når mamma eller pappa går ned dit kommer hun bort til meg om jeg er i stua og setter seg inntil meg. Har dere noen tips til å få dem til å slutte?

SVAR

Besvart 04.09.2020 09:57:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle