Hopp til hovedinnholdet

Stefaren min slår, dytter og klyper. Liker meg ikke hos mamma.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg flyttet fra pappa til mamma for ett og et halvt år siden, fordi jeg ikke hadde det godt på skolen. Nå bor jeg hor moren min og stefaren min. I litt mer enn ett halvt år nå, har stefaren min begynt å slå, dytte og klype meg, og han og moren min har minnet meg på om at jeg bare ødelegger alt uansett, hver dag. Jeg var usikker på meg selv før, men nå er jeg enda mer usikker på meg selv... Jeg har sagt det til begge at jeg vil at de skal slutte, men de later som om de ikke aner hva jeg snakker om. Når jeg er hjemme, ønsker jeg at jeg bodde med faren min. Men når jeg er på skolen, vil jeg bare være der. Jeg prøver å være pliktoppfyllende for at de kanskje skal slutte, men det funker ikke, og gjør meg bare enda mer stressa. Jeg er hos faren min ca annenhver helg, og når jeg er der er jeg nesten aldri trist eller sint, men når jeg er hos mamma er jeg aldri glad. Ja, jeg mener ALDRI. Jeg tørr ikke si noe til noen, fordi jeg er redd for at de skal si at jeg bare synes synd på meg selv.

SVAR

Besvart 01.09.2020 09:53:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle