Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater familien min. Hva kan jeg gjøre for å få det trivelig hjemme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hater familien min. Hver gang jeg ser dem får jeg lyst til å slå til dem og bare dra. Jeg snakker aldri med noen unntar broren min. Eneste gangene vi snakker er når vi krangler. Foreldrene mine greier ikke å ta skylden selv, så jeg får den nesten alltid selv om jeg ikke har gjort noe. Jeg hater og ha med venner hjem fordi mamma kjefter på meg forand venner. Mamma kaller meg bortskjemt drittunge ganske ofte og andre stygge ting. Hun kan gå fra 0-100 på 2 sekunder og plutselig bare skrike under middagen. Jeg har en lillesøster som pirker på alt jeg gjør. Om jeg tar på maskara så sier Hun at jeg er jålete, går jeg i et litt kort kjørt spør hun om jeg skal gå sånn osv. Dette er veldig slitsomt og jeg gråter ofte på grunn av dem. Jeg hater stedet jeg trener Og er veldig lei idretten min, men får ikke slutte. Jeg liker ikke å snakke om følser til andre , hvertfall ikke venner osv. Jeg trenger virkelig hjelp men hva jeg skal gjøre for å fa det trivelig hjemme, siden vi bor sammen.

SVAR

Besvart 06.09.2020 10:35:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Jeg føler at jeg ikke passer inn i familien min

Det kan kjennes sårt og ensomt hvis man føler at man ikke passer inn, men å være annerledes enn familien sin kan også være en styrke.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle