Hopp til hovedinnholdet

Jeg krangler for mye med mammaen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og min Mamma krangler veldig ofte. Vi kranglet mye mere før. Men no er det store krangler som blir mere og mere voldelige. Jeg klarer ikke styre meg når hon står og kjefter og aldri slutter å kjefte. Og eg ber om å få være i fred. Og hon blir bare enda mere sur. Jeg sier at jeg bare har en dårlig dag men det hjelper forsatt ikke hon bare forsetter å plage meg. Uansett hva jeg gjør eller sier så skal alt bli snudd negativt. Vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Jeg vil helst flytte ut for en periode til noen andre i familien. Sånn att vi får en pause begge 2. Da jeg vet at hon har mye og gjøre og blir fort sliten. Men når hon sier at hon er sliten så lar eg hon være og prøver å være hjelpsom. Men de dagene Jeg vil være i fred så skal hon pirke på alt og prøve å få meg sur. Og eg viser klart og tydelig at eg ikke orker mere. Hva skal jeg gjøre???

SVAR

Besvart 04.09.2020 12:21:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle