Hopp til hovedinnholdet

Krangler mye med mor og blir redd og sliten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har noen spørsmål. Dette handler om forholdet til meg å mamma. Mamma og pappa gikk fra hverandre når jeg var 2år så det er ikke noe som har plaget meg. Nå bor jeg hos mamma, men har det virkelig ikke bra her. Har prøvd og snakke med barnevernet om min situasjon, men de har henlagt saken. De er fortsatt i bildet, men kun for mamma sin del. Vel saken er vel at jeg er veldig redd for mamma. Hun drakk mye alkohol før å da ble hun voldlig, så er veldig redd for at hun plutslig skal bli voldlig igjen når hun blir sint. Jeg å mamma krangler hele tiden om alt å ingenting. Blir rett og slett helt utslit. Jeg er veldig redd når jeg er hjemme. Føler meg ikke velkommen. Kan heller ikke flytte til pappa pga fortid. Føler meg fortapt i mit eget hjem. Ingen vil hjelpe meg. Jeg vil ikke bo her mer. Men ingen forstår meg. Mamma er veldig flink å snakke for seg, så hun virker utrolig snill ovenfor barnevernet, bup osv, har sagt det til barnevernet å bup men blir ikke trodd på. Hva skal jeg gjør

SVAR

Besvart 11.09.2020 19:41:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle