Hopp til hovedinnholdet

Moren min er sur og ligger i sengen, jente 13 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er enebarn og har en mamma uten kjæreste eller mann. Hun er hjemme nesten hele dagen, hun ligger bare i senga. hun lager ikke alltid mat med mindre jeg sier ifra. Jeg får ikke hjelp med lekser fordi at hvis jeg spør om hjelp blir hun ofte sur. Hun er ensom har hun fortalt meg. Hun forteller meg at livet hennes ikke gir mening, at hun alltid blir brukt osv. Hun kjefter på meg hele tiden. Hvis jeg rører telefonen hennes blir hun helt gæren.. når hun å pappa som ikke bor hjemme krangler så går det ut over meg, hun er sur de to neste dagene å pappa sender meg meldinger om hvor forferdelige vi er og om at han ikke er faren min lenger. Mamma er sur hele dagen, hun spiser litt lite også, hun sier at jeg plager henne ofte men ja.. jeg har det ikke så bra hjemme.. Dette er ikke for å virke dramatisk når jeg sier det!!

SVAR

Besvart 24.09.2020 14:29:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
account_circle