Hopp til hovedinnholdet

Jente 14. Har det ikke så bra hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har det ikke så bra hjemme. det er ikke noen som gjør meg noe fysisk men jeg har det virkelig ikke bra. det høres sikkert veldig dramatisk ut men det er så mye småting her hjemme som gjør at jeg bare ikke klarer å bo her. for det første har familien min ganske dårlig økonomi som er en ting i seg selv som bare sliter så mye på min mentale helse. som sagt høres sikkert dette veldig rart ut men det er så lite struktur i hverdagen min. f.eks. vasker ikke moren min klær fordi hun er for sliten og det er rot og pappesker overalt. kanskje sånn det siste året har dette gått skikkelig inn på meg så jeg ender opp med å gråte veldig ofte fordi jeg skulle ønske at ting var bedre. en annen ting er at jeg klarer ikke spise rundt folk fordi jeg takler ikke tygging og smatting også er det ganske mye krangling her hjemme og jeg føler meg veldig misforstått og blir ikke tatt seriøst. jeg har ikke fortalt dette til noen fordi jeg hater å snakke med folk og synes dette er veldig vanskelig.

SVAR

Besvart 27.09.2020 09:36:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle