Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke velge venner selv, foreldrene mine lar meg ikke møte dem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har hatt det ganske vanskelig lenge, med familie og venner. Jeg har akkurat begynt på ungdomskolen og begynt å få meg gode venner som jeg tenker har god innflytelse på meg, men foreldrene mine er helt uenige. De lar meg nå ikke være med de på fritiden osv. Og de bestemmer alltid hvem jeg skal være med og tenker at det er best for meg å ikke være med de. Og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå som jeg er i denne situasjonen. Hvis jeg kunne valgt selv hadde jeg vært med vennene mine hele tiden, men det er vanskelig når mamma og pappa ikke lar meg være med de. Jeg har drevet med selvskading osv pga familie, jeg har tenkt mye på adopsjon og sånn, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre....

SVAR

Besvart 23.09.2020 23:09:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle