Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene liker ikke kjæresten min. Jente 20.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har fått meg ny kjæreste. I helgen som var overnatta jeg hos han for første gang. Da jeg kom hjem fikk jeg kjeft fra mine kontrollerende foreldre, fordi jeg ikke sendte dem god natt/god morgen melding (selvom jeg var 5 minutter vekke, gåavstand). Så fikk jeg høre at jeg ikke var glad i dem lenger og jeg brydde meg mer om kjæresten min enn dem, og at han har forandret meg på en dårlig måte (vennene mine mener han har forandret meg på en god måte). I tillegg får jeg høre at jeg like godt kunne ha flyttet inn med han siden jeg tydeligvis bryr meg mer om han enn dem. Kjenner jeg blir himla irritert siden jeg føler de går på angrep hver eneste gang jeg er med han, og han har ikke gjort noe galt. Kjenner at jeg er lei av å bli kontrollert og vil bare flytte ut så fort jeg er ferdig med utdannelsen min. Har prøvd å snakke med dem om dette, men de snur det om til at det er min feil og at jeg sårer dem. Hva skal jeg gjøre nå?

SVAR

Besvart 27.09.2020 10:46:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
account_circle