Hopp til hovedinnholdet

Kommer dårlig overens med foreldre og steforeldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år som får mye kritikk og kjeft hver dag. Foreldrene mine er skilte og har begge kjærester som jeg heller ikke kommer overens med. Moren min snakker bar rom hvor jævli jeg er og at hun «ville blitt ekstremt deprimert hvis alle i verden hadde vært som meg» ( nor hun sa for noen dager siden). Faren min er strengere enn streng. Roper og kjefter dagen lang. Tror alltid d værste om meg. Er sjeldent hos han men når jeg er d har jeg angstanfall så å si hele tiden og har lyst vekk. De kommuniserer ikke og jeg blir alltid satt i midten av deres problemer. Stemoren min sier akkurat det hun mener. Glemmer bursdager. Kommer ikke i konfirmasjon, samtidig som hun tror hun vet alt om meg og hva som er best for alle. Stefaren min syns kun synd på moren min og syns alltid det er min feil. Han har også bedt meg spise mindre flere ganger og nå har jeg hatt spiseforstyrrelse i et år. Idk hva jg skal gjøre. Hele slekta jobber i barnevernet inkludert stemora mi

SVAR

Besvart 04.10.2020 15:12:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle