Hopp til hovedinnholdet

Hvordan avslutter jeg behandlingen min i BUP?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er har nylig begynt å dra til BUP da moren min mener jeg trenger det siden jeg er under barnevern. Har vært der 3 ganger og jeg har ikke lyst til å dra dit mer. Derfor lurer jeg på hvordan man «slutter»? Kan man bare sende en melding eller må jeg dra dit og si ifra selv? Jeg vet at moren min kommer til å bli veldig sur om jeg sier at jeg ikke vil mer, derfor vil jeg slutte før jeg sier det til hun. Jeg er jo 16 og da kan jeg bestemme selv om jeg vil dit eller ikke, men vil jo ikke at det skal bli dårlig stemning heller. Takk for svar på forhånd:)

SVAR

Besvart 14.10.2020 14:42:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle