Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg si i fra til pappa at jeg har lyst å bo mest hos mamma, og bare være hos pappa når kjæresten hans ikke er der?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 14 år som har skilte foreldre, som begge har fått nye kjærester. Foreldrene mine skilte seg når jeg var 8, og pappa fikk ny kjæreste når jeg var 9 eller 10, jeg synes hun er veldig irriterende fordi hun alltid skal prøve å være moren min, og alltid når jeg er alene med henne er du en annen person enn viss pappa er der. Pappa bor 45 minutter unna, men jeg har lyst til å flytte sånn att jeg bare bor hos mamma, men jeg vet ikke hvordan jeg skal si i fra. Også har jeg lyst til å være hos pappa men jeg liker ikke å være der når kjæresten til pappa er der. Jeg har lyst til å flytte sånn att jeg bare bor hos mamma, men jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til pappa. Jeg vil være der og, men ikke når kjæresten hans er der. Hva skal jeg gjøre?
account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer