Hopp til hovedinnholdet

Får ikke lov til å kjøpe moped.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. eg er 15 og eit halvft år og skal begynne på moped lappen. men eg får ikkje lov å ta den seier dei. dei har lovd at vist eg var røyk og snysfri og frastod frå alcohol så skulle eg få bil og lappen. men nei ikkje faen! så låvet dei på nytt at vist eg ikkje tok mopedlappen så skulle eg få bilen og lærekjøre heile tida, pluss style den slik som eg ville. så ein dag etter eg hadd montert nokon terninger og eletrisk så vart det bare kjeft og få>!. pappa: har du sikring har du reknaut amperen ! eg: ja, eg fekk 5 i eletristet på skulen ! eg har sett på ei 15ap sikring! han hev vekk terninigene og sa at eg skulle drite i å gjere noko med bilen. fordi eg skulle bare lærekjøre med den..... heilt på tryne synest eg.... men det driter eg i nå og går min egen vei. har hat ein moped før og det var bare styr ettersom det var bare eit oppusninigsprosjekt. nei! sa han den skal aldri på vveiern! så eg selte den etter oppusniniga og nå vill eg kjøpe ein annen. hovudsak det eg lurer på er om eg kan flytte vekk? og ha ein moped registrert på meg ? kan han nekte meg å bruke pengene? og kva kan sje vist eg blir møtt av politiet på veien TRILLANDE! PÅ VEI HEIM?

SVAR

Besvart 16.07.2010 09:17:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mopedlappen fra A til Å

Skal du ta førerkort for moped klasse AM 146? Føreropplæringen for moped innebærer både trafikalt grunnkurs og praktisk kjøreopplæring.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle