Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa flyttet fra hverandre når jeg var ca ett år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 14 år gammel jente som har en del problemer hjemme. Mamma og pappa flyttet fra hverandre når jeg var ca ett år,jeg bodde hos mamma fra jeg var ett år til jeg beggynte i 6 klasse, da flyttet jeg til pappa, men trivdes ikke så bra så jeg flyttet tilbake til mamma igjen når jeg begynnte i 7 klasse. Men jag var veldig mye alene på skolen og hadde nesten ingen venner, men jeg synes det er myyyye bedre og bo hos mamma, men det er veldig slitsomt og bo der... Jeg har en bror på 10 år der som har store deprisjons tanker og selvmords tanker... jeg har også en søster på ett år, mamma er arbeidsløs og går på sosialen,og vi har dårlig råd og det er ofte jeg må hjelpe mamma og betele for mat, men på toppen av kaka så er stefaren min narkoman (har sluttet nå) men røyker hasj, vi har vært blandet oppi poletiet og barnevenet en del ganger.
Jeg bor nå hos pappa men har det helt forferdeligt, alt jeg gjør er galt.. og når jeg tror jeg har gjort noe rikttig for en gang skyld sier han at jeg kunne ha gjort det bedre, det er ofte jeg gråter meg i søvn fordi jeg ikke trives hos pappa, han har også funnet seg en ny kjæreste som er helt forferdelig, hun har en datter på 8 år og det er utrolig forsjelsbehandling.
det er ganske langt til skolen og det er ofte hun bare skjører fra meg fordi hun ikke vil ha meg med...
Pappa har meldt meg på "ppt tjenesten" fordi han mener jeg sitter for mye inne og at jeg ikke har venner...
men jeg har masse venner hos pappa, de beste man noen gang kunne fått, den eneste grunne til at jeg bor hos pappa er på grunn av skolen.

jeg trenger hjelp, hvem skal jeg bo hos og hva skal jeg gjøre..????

pleas jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer dette livet mer...

SVAR

Besvart 10.02.2008 16:03:03
account_circle