Hopp til hovedinnholdet

Hei! jeg er en gutt på straks 16 år. Foreldrene min ble skilt for noen år siden. Jeg føler a...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en gutt på straks 16 år. Foreldrene min ble skilt for noen år siden. Jeg føler at jeg og moren min har mye problemer hjemme, hun kjefter på meg konstant uten at jeg mener det er noen grunn til det. Jeg føler at hun hele tiden vil ha kontroll over meg, og bestemme hva jeg skal gjøre.
Jeg mener selv at jeg er moden nok til å kunne bestemme litt selv, men samtidig føles det som om hun tror jeg enda er 12 år. Dette er veeldi frustrerende!

Vi har kranglet en stund nå, og jeg vil virkeli bli ferdig med kranglingen, og jeg vil at hun skal stole nok på meg til å la meg ta mine egne avgjørelser, og hvis jeg vil gjøre noe som hun mener er helt uanstendig, så kan hun heller nekte meg det i stedet for å nekte meg alt jeg vil gjøre.

Heldigvis fortsår faren min meg bedre, han kan jeg prate med det meste om. Men uansett om jeg prater md han, og han prøver å prate med mamma, så kommer vi aldri fram til noe. Det ender alltid opp med krangling.

Her om dagen, så begynte vi å prate om sex.. siden jeg snart er 16 og har låv til det og sånt. Og da kom hun ut med at hun bestemmer hva jeg får låv til helt til jeg er fylt 18 år. Hun kan da ikke bestemme om jeg og kjæresten min skal ha sex eller ikke?

hva burde jeg gjøre for at hun skal la meg få låv til det samme som kompisene mine får låv til?

PS! pappa bor et lite stykke utenfor byen, så jeg kan ikke bo dær til vanlig nå.. burde jeg kansje flytte til han når jeg får mopedlappen om noen måneder?

SVAR

Besvart 18.02.2008 15:43:24
account_circle